Lokethulp Centrum Beinum

 

Welkom bij het Lokethulp Centrum Beinum, waar we ons inzetten voor een leefbaar centrum zonder hoogbouw. Hier vind je alle informatie over de specifieke acties die Beinum Historische Boerderijen onderneemt om het centrum leefbaar te houden.

Geld inzamelen voor juridische stappen

Als onderdeel van onze inspanningen om het centrum leefbaar te houden, zamelen wij geld in voor juridische stappen. Door financiële steun kunnen we effectief optreden tegen de ontwikkeling van hoogbouw en de uitbreiding van het centrum.


Updates over ontwikkelingsplannen

We communiceren regelmatig updates over de ontwikkelingsplannen voor het centrum van Beinum. Hierbij ligt de focus op het verhinderen van de hoogbouw en het behoud van vijvers en speeltuinen. Waarbij we de gemeenschap op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en mogelijke acties.


Steun ons in de strijd voor een leefbaar centrum Beinum

Wil je ook bijdragen aan het behoud van ons mooie centrum en het tegengaan van hoogbouw? Sluit je dan aan bij Beinum Historische Boerderijen en maak een verschil!

Heb je straks hulp nodig bij het indienen van de zienswijze tegen de hoogbouw op Beinum? Sluit je dan aan bij onze  advocaat Tycho Lam, specialist in bestemmingsplannen,  om er niet alleen voor te moeten staan.

Met een redelijke donatie kun je meehelpen om de de advocaat zijn verweer tegen de hoogbouw  goed te laten uitvoeren.

Je gegevens invullen en opsturen, dan krijg je daarop een antwoord.